Forum klasowe 1E z liceum im. I.J Paderewskiego w Katowicach
Mam pomysł. Jako że w szkole mamy niezbyt dużo lekcji całą klasą to może piszcie na forum kogo widzicie w roli ,,Trójcy Klasowej" (mam nadzieję, że wiadomo o co chodzi ;P). Piszcie a potem to zbierzemy i zobaczymy ile na kogo głosów.
Ja napiszę od razu. Widzę w tej roli Michała Plutę, Adzika i nie wiem jeszcze kogo. ;P Nad tym się jeszcze zastanawiam!!! ;P Do wyboru kilka osób, ale napiszę potem!!! :]
rubik napisał:
Mam pomysł. Jako że w szkole mamy niezbyt dużo lekcji całą klasą to może piszcie na forum kogo widzicie w roli ,,Trójcy Klasowej" (mam nadzieję, że wiadomo o co chodzi ;P). Piszcie a potem to zbierzemy i zobaczymy ile na kogo głosów.
Ja napiszę od razu. Widzę w tej roli Michała Plutę, Adzika i nie wiem jeszcze kogo. ;P Nad tym się jeszcze zastanawiam!!! ;P Do wyboru kilka osób, ale napiszę potem!!! :]
Ja podobnie obstawiam, z tym że Michał pragnie objąć stanowisko skarbnika, więc jeśli tak bardzo chce nim być, niech będzie, a przewodniczącym według mnie powinna zostać Agata (Adzik), toteż na nią oddaję swój jakże cenny głos
Ostatnio edytowany przez eastern (2008-09-05 19:49:29)
o no pieknie:) widze ze sie wdrazyliscie w sprawy trojki klasowej...
moge pozostawic bez komentarza swoja osobe:D?
co do Madzi Nowak jestem za!
Gryzzli tez looz;]
dobra. czyli punkty dla osóbek na Wielkie 3 Klasowe:
Adzik 2
Gryzzli 3(skarbnik)
Madzia Nowak 3
A jak macie kontaky z innymi to się popytajcie o głosy, bo jak nie zbieżemy głosów większości to będą mieli potem pretensje że coś im nie pasi. ;]
Nowy użytkownik
JA też widze tak:
Adzik-przewodnicząca
Madzia N.- zastępca
No i Michał Pluta- skarbnik
No wiec mają mój głos ;D
Ja osobiście na stanowisku zastępcy widzę Magdę Nowak, z racji, iż większości osób z naszej klasy po prostu nie znam, a ona idealnie pasuje na to stanowisko, ponieważ posiada własne zdanie i wie co robi. Więc:
Adzik 3
Madzia Nowak 5 (zastępca)
Gryzzli 4 (skarbnik)
Ostatnio edytowany przez eastern (2008-09-06 19:16:30)