Forum klasowe 1E z liceum im. I.J Paderewskiego w Katowicach
No wiec [adziku! nigdy nie zaczynaj zdania od no wiec!]
Ha! Jako, ze nikt specjalnie sie nie wyrywa do napisania czegos na naszym nowym wspanialym forum postanawiam wszem i wobec [ xD ]
podziekowac Michałowi P. [ajj..musialo trzech z Was miec nazwisko na P? ] zwanemu Gryzzli ^^, za stworzenie tego jakze tajemnego ^^ forum, na ktorym mozemy pisac co nam slina na jezyk [a wlasciwie palce na klawiature ] przyniesie;]
notabene- moze sprawe mowienia czegos o sobie przemilczymy, bo tego chyba mamy dosyc po dzisiejszym dniu, ale oswiadczam, ze ten oto watek nie ma dotyczyc jakiegos konkretnego wyzszego tematu ^^ po prostu mozecie tu tak jak ja dac upust swojej wenie publicystycznej [choc publicystyki pewnie bedziemy mieli dosc po lekcjach jezyka polskiego].
no dobra ja juz koncze te moje nonsensowne wywody nijak majace sie do siebie; ]]
zycze milego pisania.
Adź.
P.S
i jeszcze a' propos -skoro nie czytacie shot'a to prosimy o uscislenie nicku i imienia rzeczywistego;D bo ciezko sie polapac kto jest kto
pzdr.
adż.
Ostatnio edytowany przez Adzik (2008-09-02 20:35:22)
Kuba napisał:
już widzę że ładne nicki sobie powymyślaliście
teraz będzie rozkminka kto jest kim
Tak ma być, przynajmniej nie będzie monotonnie i nudno
Ostatnio edytowany przez eastern (2008-09-03 16:29:12)
Kuba ja i Patryk sie zbytnio nie wysililismy;d
Nicole tez nie ; ]]]
lepiej dla nas^^
Nowy użytkownik
Wiadomo pięknu kryje się w prostocie
Nowy użytkownik
Proponuje, żeby ci którzy mają takie pomyslowe nicki, niech napiszą swoje prawdziwe imiona.
To naprawde ułatwi sprawe
Ostatnio edytowany przez marlenka0102 (2008-09-04 04:56:41)
i co chcesz zadania tu grupowo odrabiac;)?
nie no lekko xD ja i tak spedzam godziny przy kompie wiec wchodze z przyzwyczajenia
pzdr.
Gryzzli napisał:
Michał Pluta.
Zalezy mi zeby kazdy wchodzil chodz raz dziennie, wieczorkiem na to forum, bo bedziemy tu poruszac tematy szkolne, zadanka,testy itd. i takie tam duperele...
I bardzo dobrze, to mi się podoba
Nowy użytkownik
nie jest źle xd a na forum to można wszystko pisać, nie mam nic przeciwko wspólnym zadaniom ;D;P
Vi.
Nowy użytkownik
Ja też nie mam nic przeciwko ;D wspolne robienie zadań jest ok ;D